POSZTROMANTIKUS STRESSZ-SZINDRÓMA

John Bradshaw új kutatása alapján a PRSD egy nagyon valós és súlyos pszichológiai rendellenesség, amely feleslegesen rombolja a kapcsolatokat. A szerző lépésről lépésre végezhető programot kínál az érett szerelem és az intimitás elmélyítésére, valamint egy egyszerűen elsajátítható gyakorlatsorozatot a jobb partnerré váláshoz.

A GONDOSKODÁS ALAPJAI

„A kudarctól mindig megéhezem” mondja Ben Benjamin A gondoskodás alapjaiban, Jonathan Evison best sellerré vált regényében. Ben a vereségre csoki- és csipszevéssel reagál, és ez csak egy azon dolgok közül, amik a főhős vicces és nyílt hangvételét e lebilincselő könyv központi elemévé teszik.

A TITKOS ISKOLA: A BÉKÉS HARCOS VISSZATÉR

A könyv Dan Millman korábbi, bestsellere, A békés harcos útja nyomdokain halad: a helyszín Honolulu és a Mojave-sivatag, a nyüzsgő város és az erdő csendje között váltakozik, a cél azonban mindvégig változatlan: a misztérium felfejtése.

IGAZ TÖRTÉNET EGY IGAZI HŐSRŐL

Booton Herndon: A Fegyvertelen katona című könyve, amelyből Oscar-díjas film készült, immár magyarul is olvasható. Az életrajzi kötet egy valódi háborús hős megrendítő, lebilincselően izgalmas, igaz történetével ismertet meg.

ERŐ A SZERETETHEZ

„Ebben a világban az erőszakmentesség már nem intellektuális elmélkedés kérdése; hanem cselekvésre szólító szükségszerűség”

A MEGBOCSÁJTÁS KÖNYVE

Hogyan tudnánk megbocsájtani és bocsánatot nyerni? Erre a kérdésre ad választ A megbocsájtás könyvében Desmond Tutu, a Nobel-békedíjas dél-afrikai érsek, és lánya, Mpho Tutu.