Ismerd meg a Sajátmese-módszert és lendülj át nehézségeiden – e szavakkal invitálja a szerző mindazokat, akik szeretnének lelkükbe pillantani, megérteni a mesék személyes üzenetét és az aktuális élethelyzetük tanításait.

Sorsunk néha olyan kihívások elé állít minket, melyek megoldásához az szükséges, hogy hozzáférjünk rejtett erőinkhez, vagy épp rátaláljunk azokra a segítőkre, akik csodálatos módon szinte a semmiből bukkannak fel csak azért, hogy bennünket támogassanak.

Bízzunk benne, hogy az az ősi bölcsesség, amely generációról generációra hagyományozódott tovább, és lelkünk elfeledett nyelvén át szól hozzánk, megoldást fog hozni a látszólag lehetetlennek tűnő helyzetekben is. Hiszen a mesében – és belső világunkban – minden lehetséges!

E könyv szerzője és férje több mint egy évtizede tartanak nagy népszerűségnek örvendő sajátmese-csoportokat. A résztvevők visszajelzései azt mutatják, hogy hosszú évek óta megrekedt helyzetek, sérelmekkel teli emberi kapcsolatok változtak meg a sajátmese megírását követően. A könyvből megismerhetjük a sajátmese-írás legfontosabb tudnivalóit, valamint beleláthatunk mások meséibe, és a meseírást követő csodálatos fejleményekbe is.

Amikor pedig elkezdjük megírni sajátmesénket, a bennünk rejlő segítő erők működésbe lépnek. Felismerjük, hogy ezek a mesék rólunk és nekünk szólnak, saját lelkünk üzen és segít tovább bennünket azon az úton, amelynek bejárására egykor bizalommal, hittel telve elindultunk.