Ki ne ismerné Dan Millman nevét és a békés harcos történetét, melynek mozifilmváltozatát milliók látták világszerte?

Dan Millman tornászbajnok, olimpikonok edzője, harc- és mozgásművészeti módszerek művelője és oktatója. Írásait olvasva érezhető, hogy a sorok mögött számtalan megvívott harc és egy hiteles élet áll.

Spirituális tudással áthatott könyvei közül az alábbiakat tudod megrendelni tőlünk:

A SZELLEM TÖRVÉNYEI

Dan Millman ezúttal a hegyek közé, az erdei vadonba invitál inspiráló utazásra, melyet egy titokzatos Bölcs társaságában tesz meg. Próbákon, tapasztalatokon és szórakoztató történeteken keresztül vezeti a Bölcs a főhőst a 12 princípium, a Szellem törvényei megismeréséhez, amelyek az emberi lét alapját képezik: az egyensúly, a döntés, a folyamat, a jelenlét, az irgalom, a hit, az elvárás, az önazonosság, a cselekvés, a körforgás, az önátadás és az egység törvényéhez.

Betekintést nyerhetünk abba, hogyan tudnak ezek a kulcsok – amelyek minden vallás, kultúra és erkölcsi norma alapjait képezik – mélyebb megértéshez és a világhoz való helyes kapcsolódáshoz vezetni. Arra is fény derül, hogy ezen alapelvek miként tudják átalakítani kapcsolatainkat, karrierünket, pénzügyi helyzetünket vagy az egészségünket.

Ezt a könyvet itt tudod megrendelni.

SZÓKRATÉSZ UTAZÁSAI

Ez a könyv életünk legprovokatívabb kérdéseit feszegeti: mi célja van a szenvedéseinknek?
Hol ér véget a sodródás, és kezdődik el az igazi élet? Lehet esélye egy békés szívnek a gátlástalan gonoszsággal és a féktelen erőszakkal szemben?

„Békélj meg magaddal, és nem lesz senki, aki legyőzhet. És senki, akit te kívánnál legyőzni.”

Szergej hároméves volt, amikor a katonák közé került.
Tizenöt évesen a vadonba szökött, és semmi másba nem kapaszkodhatott, csak a nagyapa emlékébe, aki Szókratésznak nevezte őt. Így kezdődik a viszontagságokkal teli kalandos élet, amely olvasók millióinak az életét változtatta meg világszerte. A bátorság és a hit, a szerelem és a fájdalom regénye ez, amely feltárja előttünk a harc művészetének legmagasztosabb formáját: a béke ösvényét.

Ezt a könyvet itt tudod megrendelni.

A BÉKÉS HARCOS BÖLCSESSÉGE

Dan Millman e kötetben összefoglalja a könyveiből sugárzó életbölcsességet, és leleplezi a nagy sikerű regények létrejöttének titkait. Úgy tárja elénk a békés harcosnak utat mutató szellemi tanításokat, hogy közben a regények legrejtélyesebb részleteivel kapcsolatban éppúgy válaszokat kapunk, mint saját életünk kérdéseire.

Részleteket olvashatunk A békés harcos útjából és a Szókratész utazásaiból, melyekhez kommentárt fűzve világítja meg Szókratész bölcsességének esszenciáját, és felfedi, mit is jelent békés harcosnak lenni napjainkban, a mindennapi életben, a való világban.

A Békés harcos bölcsessége utazásra hív minden kalandvágyó lelket, aki önmagának és életének mélyebb megértését kutatja. Irányt mutat leghűségesebb olvasóinak éppúgy, mint a tanításaival most ismerkedőknek, akik még keresik, hogyan éljenek békés szívvel, ám harcos szellemmel.

A céltudatos személyiség és a sors kihívásainak harcában napról napra új fejezet kezdődik. Csak egy békés szív képes a világban kiteljesedni, és megvalósítani egy magasabb rendű életet.

Ezt a könyvet itt tudod megrendelni.

KREATÍV IRÁNYTŰ

Ez a könyv, amely valamelyest kilóg a sorból, hiszen nem A békés harcos-sorozat része, azonban időrendben a következő, Dan Millman és lánya, Sierra Prasada különleges együttműködéséből született. A szerzőpáros célja az volt, hogy iránymutatást adjanak a kreativitás útján járóknak, illetve segítséget nyújtsanak az íróvá váláshoz.

Akár új célokat keresel, vagy az ezek eléréséhez szükséges fegyelmet akarod elsajátítani, akár az önbizalomhiány és a tehetetlenség ellen szeretnéd felvértezni magad, esetleg gyakorlati tanácsokra vágysz arra vonatkozóan, hogyan értékeld a visszajelzéseket és miként teremts kapcsolatot az olvasókkal – ebben a kötetben garantáltan megtalálod a kulcsokat! Ez a mű új nézőpontból világítja meg az írás és a történetmesélés folyamatát, ráadásul az ismertetett öt­lépéses módszer bármely más kreatív alkotói tevékenység során is alkalmazható.

A szerzők emellett személyes történeteikbe is beavatják az olvasót arról, hogyan sikerült felülkerekedniük alkotói válságaikon, valamint más írók, művészek és újítók bölcs tanácsait is megosztják. A Kreatív iránytű segítségével átírhatod a történeteket, amelyeket papírra vetsz, és amelyeket napról napra te magad élsz át.

Ezt a könyvet itt tudod megrendelni.

A TITKOS ISKOLA

A békés harcos-sorozat befejező története, ami az elmúlt közel negyven évben emberek millióit indította el a spirituális keresés útján, most lezárul, a tanítás kiteljesedik. (Ezt követően már csak egy összegző könyv íródott.)

E könyvben Szókratész ismét lehetetlennek tűnő küldetéssel bízza meg tanítványát, mi pedig elkísérhetjük Dan Millmant eposzi méretű, kontinenseken átívelő, izgalmas útjára, és nyomon követhetjük belső átalakulását.

Véletlennek tűnő események, hétköznapi embereknek látszó spirituális segítők, megérzések, látomások és inspirált gondolatok egyre tisztábban felismert összhangja vezeti Dant Hawaiiból a Mojave sivatagba, majd a Távol-Keletre, hogy megtalálja a titkos iskolát, melynek felkutatásával Szókratész megbízta, és hogy megfejtse a tanításokat, amelyeket mestere egy naplóban hagyott rá. Ahol a fizikai és a szellemi világ ösvényei egybefonódnak, ott feloldódnak a legvégsőbb ellentétek, és feltárulnak az emberi élet misztériumai.

Az emlékezetes szereplőkkel és életveszélyes kalandokkal teli út a valóság, az én, valamint a halál természetét feszegeti, és felfedi a titkot, amely olyan ősi, mint e világ gyökerei. Ébredj rá te is a paradoxon, a humor és a változás titkos hatalmára! Légy részese a látomásnak, amely örökre megváltoztathatja azt, ahogy az életben rejlő lehetőségekre tekintesz!

Ezt a könyvet itt tudod megrendelni.

Kívánjuk, hogy te is megtaláld a magad Szókratészét, bejárd segítségével a valódi Énedhez vezető felfedezőutat, és te magad is segíthess ebben másoknak!