• Akció!

  Lépj elő!

  Original price was: 2,700 Ft.Current price is: 2,295 Ft.
  Olvass bele a könyvbe! „Előlépni annyit tesz, mint felismerni egy szükségletet, és úgy dönteni, hogy TE vagy a megfelelő ember, akinek az adott ügyben cselekednie kell!” Dr. John Izzo könyve olyan embereket mutat be, akik a sarkukra álltak és a kezükbe vették az irányítást. Mindegy, hogy a családi életükben, szűkebb környezetükben, a munkahelyükön, vagy globális jelentőségű ügyekben indítottak el gyökeres változásokat, egy dologban hasonlítanak: nem másokra vártak, hanem azzal foglalkoztak, hogy ők mivel járulhatnak hozzá egy probléma megoldásához. Reménytelen helyzetben lévő cégeket virágoztattak fel, szembe szálltak a maffiával, felléptek az iskolai zaklatások ellen, orvosi segítséget juttattak természeti katasztrófák helyszínére, elérték a bálnavadászat betiltását, vagy csupán egy apró, jó szándékú tettet hajtottak végre, ami továbbgyűrűzve megmentette valakinek az életét. Történeteik megmutatják, hogy minden ember számít, és mindenki hozzájárulhat ahhoz, hogy a világunk egy jobb hellyé váljon. Nem az ügy vélt vagy valós jelentősége a fontos. Az önbizalom és a tetterő minden alkalommal növekszik bennünk, amikor előlépünk a passzivitásból és megtesszük azt, amit megtehetünk. „Íme egy könyv minden menedzsernek, vezetőnek, szülőnek és társnak – vagy bárki másnak –, aki nagyobb kihívásokra vágyik, aki fejlődni és változni szeretne, és nyomot szeretne hagyni maga után ezen a földön. A kötetet Izzo barátságos, megnyerő stílusa és lebilincselő történetei igazán könnyű olvasmánnyá teszik.” Beverly Kaye, a Career Systems International alapítója és vezérigazgatója Ha úgy érzed, változásokra lenne szükség akár a magánéletedben, akár a munkahelyeden vagy a lakókörnyezetedben, ha tenni szeretnél valamit magadért, másokért és a világért, de nem tudod, hol kezdd és hogyan, olvasd el John Izzo könyvét!
 • Akció!

  Vedd le a maszkod!

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.
  A Törj ki a társfüggőségből! című sikerkönyv szerzőjétől, dr. Barry K. Weinholdtól

  Vedd le a maszkod!

  ÚT AZ ÖNAZONOS ÉLETHEZ

  Olvass bele a könyvbe! Már kisgyermekkorunktól kezdve próbálunk megfelelni másoknak, hogy szeretetet kapjunk, később pedig azért is, hogy boldoguljunk az életben. Így azonban elveszítjük a kapcsolatot valódi önmagunkkal, és egy olyan ént kezdünk működtetni, amelyet dr. Barry K. Weinhold hamis énnek nevez. Ahogy a legtöbb ember, valószínűleg te is a hamis énedet működtetve élsz. A Valódi Éned pedig valahol benned rejtőzik, és türelmesen vár arra, hogy felébredj és felfedezd. Ez a könyv a hamis én általi élet veszélyeit vizsgálja, ugyanakkor megmutatja az utat az önazonos élet felé. A gyermekkori traumák valószínűleg megakadályozták, hogy hároméves korodra végére érj a „pszichológiai születésednek” és kifejlődjön a Valódi Éned. Ha ez nem történt meg, akkor ezt a fontos mérföldkövet felnőttként kell elérned, amennyiben nem akarod egész hátralévő életedet a hamis énedből élve eltölteni. A szerző becslése szerint a felnőttek kevesebb mint 5%-a teljesítette ezt a mérföldkövet hároméves korában. Ha úgy ítéled meg, hogy a maradék 95%-hoz tartozol, ez a könyv megmutatja, hogyan veheted le a maszkodat, és hogyan erősítheted meg Valódi Énedet. A hamis én két, egymástól nagyon különböző módon jelenik meg: egy hervadt, depressziós hamis én és egy felfuvalkodott, vagy nárcisztikus hamis én formájában. Vannak olyan emberek is, akik mindkét állapot tüneteit hordozzák. A veszélyek, amelyekkel a hamis énedből élve szembesülsz, mindkét esetben magukba foglalják • az áldozati viselkedést • a depressziót • a szorongást • a függőségeket • a nárcisztikus viselkedést • a mérgező szégyent • a kivetítéseket és • a rossz döntéseket, amelyek valószínűleg abból fakadnak, hogy megpróbálsz másoknak megfelelni ahelyett, hogy hű lennél önmagadhoz. Készen állsz arra, hogy ezen változtass? Ha komolyan gondolod, hogy hitelesebb életet akarsz élni, a szerző a legjobb eszközöket adja a kezedbe, hogy azonosíthasd és megszüntethesd a hamis énedből fakadó veszélyeket, és kibontakoztathasd Valódi Énedet.   Oldalszám: 264 Formátum: 140×215 mm Kötészet: puhafedeles Kiadás: első kiadás
 • Elfogyott
  Akció!

  Családi titkok

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.
  Amiről nem tudsz, igenis fájhat – de válhat a gyógyulás és önelfogadás forrásává is! Vágysz a teljesebb életre és szeretnéd sokkal boldogabbá tenni a családi kapcsolataidat? A Családi titkok segítséget nyújt számodra, hogy teljesen új módon értsd meg a családod – és önmagadat is. John Bradshaw bestsellere átalakítja korábbi elképzeléseinket arról, hogy a családunk hogyan formál minket. Ráébredhetünk mindazokra a látható és láthatatlan családi mintákra, amelyek befolyásolnak minket. Megtanulhatjuk megkülönböztetni az egészséges titkokat azoktól, amelyek korlátoznak a szabadságunkban és a kiteljesedésben – még akkor is, ha nem is tudunk a létezésükről.
  Családi titkok lépésről lépésre vezet bennünket végig a múlt és a jelen titkainak feltárásának útján, emellett tanácsokat nyújt a feltárt igazságok kezeléséhez, valamint a családunkkal való biztonságos és őszinte kapcsolattartás módjaihoz.
  Ez a belső munka fájdalmas lehet, ugyanakkor mindig tanulságos, tele olyan „aha”-élményekkel, amelyek által „minden a helyére kerül”. Képessé válhatunk arra, hogy nyíltabb, őszintébb és szeretetteljesebb kapcsolatot építsünk mindazokkal, akik a legfontosabbak számunkra.
  A szerző rámutat: ha az ember valamilyen sötét titkot rejteget, az meg fog jelenni az utódainál. Vagy a külső életükben élik ki, vagy a lelki életükben jelenik meg mint különböző függőségek, hajlamok, zavarok, depresszió stb. Akár a szexuális perverziónak, gyilkosságoknak, drogfüggőségnek, alkoholizmusnak, vagy a gyerekek kitagadásának is lehet a felmenőknél megtalálható oka. Nem könnyű olvasmány, de John Bradshaw útmutatása elvezethet minket önmagunk újfajta értékeléséhez és elfogadásához.
  Szakembereknek és az önismeret iránt érdeklődőknek egyaránt ajánljuk!
 • Akció!

  A szokás hatalma

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.
  Charles Duhigg:

  A szokás hatalma

  Olvass bele a könyvbe! A kutatások szerint akkor is automatikusan reagálunk, amikor tudatosan akarunk dönteni. Tudatalatti reakcióminták határozzák meg tetteinket, érzelmeinket és véleményalkotásunkat, a reklámszakma ezt a tudást alkalmazva ösztökél minket vásárlásra. De magunkhoz is ragadhatjuk az irányítást! Hatalmat nyerhetünk testsúlyunk, lelki folyamataink, függőségeink és sorsunk felett. Hiszen amit nem uralunk, az minket ural.
 • Akció!

  Posztromantikus stressz-szindróma

  Original price was: 3,800 Ft.Current price is: 3,230 Ft.
  OLVASD EL EZT A KÖNYVET, MIELŐTT ELDOBNÁL EGY TÖKÉLETESEN JÓ HÁZASSÁGOT! Amikor szerelembe esünk, az életünket egyszerre minden szempontból jobbnak látjuk. Szerelmünkkel a beszélgetések könnyedek és mámorítók. Megosztjuk vele a legmélyebb titkainkat is. A szex csodálatos, spontán és gyakori. El sem tudjuk képzelni, hogyan élhettünk eddig igaz szerelmünk nélkül. Végül persze leszállunk a fellegekből, nemritkán nagy puffanással. Bár az egyensúly természetes és szükséges, a földre szállás gyakran zavarba ejtő, kiábrándító és dühítő. Úgy érezzük, „kiszerettünk” a másikból. A posztromantikus stressz-szindróma (Post-Romantic Stress Disorder, PRSD) gyötrelmes időszakán megyünk át, amikor is sok-sok (amúgy kifogástalan) házasság süllyed a bántó kritika és kölcsönös megvetés mocsarába, aminek gyakran válóper a vége. A New York Times sikerlistájának rendszeres szereplője és a „belső gyermek-­könyvek” világhírű szerzője, John Bradshaw (aki munkája során hétszáznál is több párt segített át a nehézségeken) utolsó könyvében megmutatja, hogy a válások számának aggasztó növekedése részben a posztromantikus stressznek köszönhető. Múltunk terhe eltorzítja kötődési mintáinkat, és a társ keresésére és utódnemzésre ösztönző, belénk drótozott romantikus szerelmi programot összekeverjük a tartós, érett szerelemmel. A párok többsége azért dobja el magától működőképes kapcsolatát, mert nem érti a háttérben zajló biológiai és pszichológiai folyamatokat. Bradshaw, a legújabb tudományos kutatási eredményekre és a saját praxisában szerzett tapasztalatokra támaszkodva, segít az olvasónak felismerni a szerelem és az intimitás fejlődési szakaszait, és bevált készségfejlesztő gyakorlatokat kínál a párkapcsolat megtartására és elmélyítésére. Úttörő könyve, amely több százezer pár életét változtatta meg, megmutatja, hogy az érett szerelem – és a pezsgő nemi élet – sohasem elérhetetlen álom. szerelem • párkapcsolat • szexualitás • önismeret
 • Akció!

  Az igaz élet kulcsai – hogyan szabaduljunk meg élethazugságainktól?

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.
  Úgy érzed, hogy megrekedtél az életedben? Valami nincs rendben, de nem tudod megmondani, mi az? Az igaz élet kulcsai című könyvében Jon Frederickson pszichoterapeuta feltárja, mikor és hogyan csapjuk be magunkat, és hogyan szabadulhatunk meg ettől. Több tucat, néhol lenyűgöző, néhol megrendítő történeten és példán keresztül mutatja be, hogy problémáink látszólagos oka szinte soha nem a valódi ok. Emellett feltárja, mitől félünk valójában, és hogyan nézzünk szembe félelmeink tárgyával. Ezt a könyvet olvasva felismerheted:
  • Miért menekülünk a valóság elől?
  • Hogyan léphetünk ki az áldozati szerepből és nyerhetjük vissza az erőnket?
  • Miért értenek félre minket?
  • Mit nyerünk azzal, ha eldobjuk az álarcainkat?
  • Mi a szenvedésünk valódi oka?
  • Miért maradunk együtt valakivel, aki nincs ránk jó hatással?
  • Miért mondunk igent, amikor valójában nemet akarunk mondani?
  Bár a fájdalom elől hazugságokba menekülhetünk, a fantáziáinkhoz való ragaszkodás még nagyobb szenvedés forrásává válik. Ez a könyv megmutatja, hogyan teremthetünk jobb életet és szüntethetjük meg a lelki szenvedésünket azáltal, hogy elengedjük a hazugságainkat és szembenézünk a valósággal. Az olvasás során felfedezheted, hogy a terápia nem pusztán egy beszélgetés, hanem kapcsolat két ember között, akik elkötelezetten szembenéznek az élet legmélyebb igazságaival a gyógyulás érdekében…
 • Akció!

  Intimitáskerülés

  Original price was: 3,500 Ft.Current price is: 2,975 Ft.
  Dr. Barry K. Weinhold &  Dr. Janae B Weinhold:

  Intimitáskerülés

  Olvass bele a könyvbe! Civilizációnk a látszat kultusza. Olyannak mutatkozunk, amilyenek vágyainktól, félelmeinktől, és a tömegkultúra sugallataitól vezérelve lenni szeretnénk. Igyekezetünkben elszakadunk belső önmagunktól, és másnak sem engedjük, hogy álarcaink mögé pillantson. Életünkben nincs helye érzelmi megnyílásnak, mert az sebezhetővé tenne minket. Pedig valódi Énünkhöz épp csak annyira kerülhetünk közel, amennyire a másik embert szívünkbe engedjük. Az intimitáskerülés – vagy elköteleződési válság – nem más, mint távolságtartás, elkülönültségérzés, belső magány. Megjelenhet baráti, munkatársi és párkapcsolatainkban, sőt saját gyermekeinkkel szemben is. Intimitáskerülő emberek intimitáskerülő társadalmat alkotnak. Ez az oka civilizációnk és intézményrendszereink hideg embertelenségének és kultúránk felszínes önközpontúságának. Ebből a könyvből kulcsokat kapunk a változáshoz, ha
  • soha nem akarunk segítséget kérni
  • konokul ragaszkodunk saját igazunkhoz
  • a gyermekünk vagy párunk felé tett szeretetteljes gesztusaink rendszeresen veszekedésbe torkollnak
  • rengeteget dolgozunk, de sosem végzünk a munkával
  • nehezünkre esik lazítani, vagy kimutatni gyengeségeinket.
  A szerzők segítenek felismerni az intimitáskerülést életünk különböző területein, és konkrét módszereket adnak, hogy túllépjünk rajta. Számtalan példát hoznak terápiás tapasztalataikból és saját életükből, megnyugvást adva az olvasónak, hogy nehézségeivel nincs egyedül, sőt, épp másokkal karöltve tud igazán változni. Az intimitáskerülésen felülemelkedve megélhetjük belső gazdagságunkat és kibontakoztathatjuk egyedi értékeinket. Így segíthetjük gyermekeink egészséges érzelmi fejlődését, hogy önbizalommal teli, önmegvalósításra, sőt önmeghaladásra képes felnőttekké váljanak. Párkapcsolatunkat az egymás mellett élés rutinjából a lelki egymásban élés szövetségévé tehetjük, a szexualitást érzelmi teljességében is megélt együttlétté emelhetjük, kapcsolatainkban pedig egymás partnereivé válhatunk egy emberségesebb kultúra kialakítása felé vezető úton. A Napfényes Élet Alapítvány jóvoltából a könyv olvasói ingyenesen meghallgathatják Váradi Tibor a harmonikus párkapcsolatról szóló előadását. Oldalszám: 384 Formátum: 140 x 215 mm Kötészet: puhafedeles Első kiadás Melléklet: DVD-melléklettel
 • Akció!

  Törj ki a társfüggőségből!

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.

  Újra kapható!

  Dr. Barry K. Weinhold &  Dr. Janae B. Weinhold:

  Törj ki a társfüggőségből!

  Olvass bele a könyvbe! A társfüggőség a társadalom 98 százalékát érinti, jóval túlmutat a párkapcsolati kérdéskörön. Nemcsak az egészséges emberi kapcsolatok kialakítását teszi lehetetlenné, de azt is megakadályozza, hogy belső békét, tartós lelki egyensúlyt alakítsunk ki, és kiteljesedjünk az életben. Sőt, mivel a hibás minták meghatározzák az általánosan elfogadott viselkedési normákat és társadalmunk egész működését, a probléma ördögi körforgásban erősíti és termeli újra önmagát. Tágabb értelemben véve társfüggő minták közé tartoznak az olyan hétköznapi jelenségek, mint az önbizalomhiány, amely a többi ember biztatását, vagy dicséretét éhezi, és ilyen visszajelzések nélkül szenved. Az ebből fakadó megfelelési kényszer és befolyásolhatóság is idesorolható, de az is, amikor nem fejezzük ki nyíltan igényeinket, vagy épp nem tudjuk elfogadni, ha figyelmen kívül hagyják azt, amit akarunk. Az érme másik oldalán pedig többek között az önfejűséget, a másokat figyelmen kívül hagyó akaratosságot, az elvárásokkal szemben tanúsított kényszeres ellenállást, vagy szélsőséges esetekben az embertársainktól való fájó elkülönültséget találjuk. A szerzők több mint ötvenéves terápiás tapasztalatukkal felvértezve végre kiutat mutatnak a könyv első megjelenéséig gyógyíthatatlannak hitt betegség csapdájából. Az első öt fejezet lényegre törő leírást ad a társfüggőség okairól, tüneteiről és felismerésének módjáról, a további tizenöt fejezet pedig a leghatékonyabban használható önsegítő könyvek mintájára a társfüggőség legyőzésére szolgáló, egyénileg és csoportosan alkalmazható technikákat, módszereket sorakoztat fel. A Weinhold házaspár könyve közérthető nyelvezete, szakmai tartalma és égető aktualitása révén nagy érdeklődésre tart számot mind a gyógyítók és terapeuták, mind a társadalom szélesebb körében. A könyv vásárlóinak a Napfényes Élet Alapítvány jóvoltából Váradi Tibor Függőség és önállóság emberi kapcsolatainkban című előadás-sorozatának idevágó része online ingyenesen meghallgatható. Oldalszám: 376 Formátum: 140×215 mm Kötészet: puhafedeles Negyedik kiadás Melléklet: Online előadás
 • Akció!

  Túllátni önmagunkon

  Original price was: 3,500 Ft.Current price is: 2,975 Ft.
  Olvass bele a könyvbe!
  Amikor személyes eredménytelenséggel vagy elmaradó vállalati teljesítménnyel szembesülünk, ösztönösen gyorsan ható viselkedési „sebtapaszt” keresünk, mert nem vesszük észre, hogy a tartós kihívások és problémák mélyén helytelen szemléletmódunk rejtőzik.
  Igaz történeteivel, egyszerű, de mélyreható útmutatásával és eszközeivel a Túllátni önmagunkon egyéneket és szervezeteket egyaránt képessé tesz arra, hogy meglépjék azt a változást, ami a legdrámaibban javítja a teljesítményt, izzítja fel az együttműködést és gyorsítja az innovációt: túllátni önmagunkon, vagyis a kifelé irányuló szemléletmódra váltást.
   
  „Ez a könyv olyan módon közelíti meg a szervezeti viselkedés meghatározó témáit, amilyennel én még soha nem találkoztam. Inspirálva érzem magam arra, hogy én is hasonlóvá váljak azokhoz a könyvben szereplő emberekhez, akik komoly hatást gyakorolnak másokra azáltal, hogy figyelmük fókusza a másik céljainak elősegítésére irányul.” Lindsay Hadley ügyvezető producer, Global Citizen Festival 2012 és 2013
   
  „Minden szervezet, amely fejlődésre, csapatmunkára és világklasszis eredményekre törekszik, jelentős előnyre tehet szert, ha alkalmazza a Túllátni önmagunkon alapelveit. Bónuszként a könyv a személyes kapcsolatokat is segíti!” Bob Miller globális ügyféligazgató, IBM
 • Akció!

  Öt titok, amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz

  Original price was: 2,700 Ft.Current price is: 2,295 Ft.
  Dr. John Izzo:

  Öt titok, amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz

  Olvass bele a könyvbe! „Az elmúlt évben több száz olyan idős személyt kerestem fel, akik megtalálták a boldogságot és a bölcsességet az életben. Abban bíztam, hogy megismerhetem az élettörténetüket és az élet titkait is – a titkokat, amiket még halálunk előtt fel kell ismernünk.” John Izzo 15 000 embert kért meg, hogy írják meg neki, kik a „bölcs öregek” az életükben. Ismernek-e olyan személyt, aki hosszú, boldog életet élt, és értelmet talált az életben? Az így kapott csaknem ezer személyes listát előzetes interjúk alapján 235 főre szűkítette, akikkel interjút készített. E könyvben szívmelengető és szellemes stílusban osztja meg az olvasóval a boldog és céltudatos élet öt titkát, amelyeket a beszélgetésekből leszűrt. A városi borbélytól a holokauszttúlélőig, indiánfőnöktől a vállalati ügyvezetőig, egyetemi tanártól a kórházi ápolóig férfiak, nők, írók, papok, háziasszonyok, muszlimok, hinduk, buddhisták, keresztények és ateisták – ezek az emberek összességében több mint 18 ezer év élettapasztalattal rendelkeznek. Történeteik megnevettetnek, megérintenek és könnyekre fakasztanak. Bölcsességük arra inspirál, hogy felismerjük, mi az, ami valóban fontos, és kezünkbe vegyük a sorsunkat. Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünk mélyén szunnyadó bölcsességet, és megtanuljuk alkalmazni a mindennapi életben. A 20 nyelven megjelent világsikerű bestseller először olvasható magyarul!
 • Akció!

  Desmond Tutu – A megbocsájtás könyve

  Original price was: 3,500 Ft.Current price is: 2,975 Ft.
  Desmond Tutu – Mpho Tutu:

  A megbocsájtás könyve

  Olvass bele a könyvbe! Mindannyiunknak szüksége van megbocsájtásra. Arra, hogy megbocsássunk, és arra is, hogy nekünk megbo­csássanak. Mindegy, hogy egy konfliktusban „kinek van igaza”, a harag, a neheztelés, a megbántottság éppúgy elszigetel min­ket egymástól, mint a szégyen és a bűntudat. A megbocsájtás az egyetlen útja annak, hogy felszabadítsuk lelkünket a gyűlöl­ködés és az önmarcangolás hatalma alól, és hogy a közöny és távolságtartás álarcába dermedt szívünket felmelegítsük. Ettől pedig nemcsak mi gyógyulunk, hanem a másik fél is. Így járul hozzá a legkisebb emberi konfliktusban születő meg­bocsájtás is az egész világ átalakulásához. Desmond Tutu, a béke­-Nobel-­díjas dél­-afrikai érsek egyike azoknak, akik a leg­hitelesebben beszélhetnek a megbocsájtásról: kulcssze­repet játszott abban, hogy a Dél­-Afrikai Köztársaság­ban az apartheid (a feketék elnyomása a fehér kisebbség által az élet minden területén) megszüntetésekor Dél-­Afrika a büntetés, a vérontás és a bosszú helyett a megbocsájtás, a gyónás és az érdekegyeztetés útjára lépett. Tutu 1995­-ben mondott le érseki székéről és azóta a vallások közti barátság és a társadalmi átalakulás egyik emblematikus alakja. Ebben a könyvben lányával, a lelkész és tanító Mpho Tutuval karöltve írja le a megbocsájtás adásának és elfogadásának négyállomásos folyamatát. Minden állomás megtételét személyes történeteikkel és gyakorlatias tanácsaikkal segítik, megmutatva, hogy a meg­bocsájtás a lehetetlennek tűnő helyzetekben is lehetséges.
 • Akció!

  A béke anatómiája

  Original price was: 3,500 Ft.Current price is: 2,975 Ft.
  Olvass bele a könyvbe!
  • Lehet, hogy a munkahelyi és a globális konfliktusoknak ugyanaz a gyökere?
  • Lehet, hogy módszeresen félreértjük ezt az okot?
  • Lehet, hogy ennek eredményeképpen éppen azokat a problémákat állandósítjuk, amelyeket megoldani igyekszünk?
  E nemzetközi bestseller reményt csepegtet a lelkünkbe, és megbékélésre hív. Megindító módon mutatja meg nekünk a viszályok legbelső eredetét, és elvezet minket a szívünk legmélyén lakozó békéhez. Megtanulhatjuk, hogyan kezeljük az olyan konfliktusokat, amelyek felemésztik az életünket, megtudhatjuk, hogyan kerüljünk emberi kapcsolatba a legtöbb keserűséget okozó ellenfeleinkkel, és hogyan alakíthatjuk át a személyes, szakmai, vagy akár a globális konfliktusokat még akkor is, amikor háború dúl körülöttünk.
  Ezt a könyvet ajánljuk magánembereknek éppúgy, mint cégvezetőknek vagy konfliktuskezelő szakembereknek – mindazoknak, akik gyógyírt keresnek az életükben, illetve a környezetükben fellépő ellentétekre.
  A könyv lélegzetelállító módon eleveníti fel a keresztes háborúk történetét, és elvezet minket a Közel-Kelet háború sújtotta területeire éppúgy, mint hétköznapi emberek otthonaiba, megmutatva a konfliktus különböző arcait, és feltárva a közös gyökeret, amelynek felismerése megteremtheti a külső béke legfontosabb előfeltételét: a békét a saját szívünkben.
  „Egy könyv, amely megváltoztathatná az emberiséget.” Marion Blumenthal Lazan holokauszt-túlélő és bestselleríró
  „A legerőteljesebb eszköz, amit valaha találtam ahhoz, hogy valódi, tartós békét teremthessünk a családokban, szervezetekben, közösségekben és nemzetek között.” Pamela Richarde, a Nemzetközi Coach Szövetség korábbi elnöke
  „Letehetetlen könyv. A béketeremtés csodálatos története.” Victor De Waal tiszteletes, a Canterbury székesegyház korábbi esperese
 • Akció!

  A mérgező szégyen gyógyítása

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.
  John Bradshaw:

  A mérgező szégyen gyógyítása

  Olvass bele a könyvbe! John Bradshaw a személyes fejlődés és kiteljesedés első számú szakértőjének számít. A lelki-érzelmi egészség témájában alkotók közül őt tartják a 20. század száz legbefolyásosabb szerzői egyikének. A gyermekkorral és családi kapcsolatokkal, valamint a bántalmazás, szenvedélybetegségek, társfüggőség és érzelmi labilitás hosszú távú hatásával kapcsolatos meglátásai forradalmasították a lelki gyógyulásról és a kapcsolati dinamikáról alkotott képet. Munkájával – így többek között négy New York Times-bestseller könyvével és öt nagy sikerű televíziós műsorával – milliókat segített hozzá a gyógyuláshoz. A mérgező szégyen gyógyítása John Bradshaw talán legmaradandóbb műve. Felvázolja benne, hogy a fiatalon megtanult és felnőttkorba is magunkkal hurcolt egészségtelen mérgező szégyen miként válik a kényszeresség, a társfüggőség, a szenvedélybetegség és a túlteljesítés iránti késztetés fő mozgatórugójává. Míg az egészséges szégyen megerősít minket és segít megtartani a társas rendszer szövetét, a nem megfelelő, torz szégyen rombolóan hat az önbecsülésünkre és a családi rendszerünkre, illetve meggátolja, hogy előrelépjünk az életünkben. Bővebben a könyvről 
 • Akció!

  A mese gyógyít

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.

  A mese gyógyít

  Ismerd meg a Sajátmese-módszert és lendülj át nehézségeiden

  Lelkünk mélyén mindannyian tudjuk és érezzük, hogy a mesék mélységes titkokat rejtenek: segítenek eligazodni a belső folyamataink, gondolataink, érzelmeink útvesztőiben, és megmutatják, hogyan kerüljünk harmóniába önmagunkkal és a világgal.

  A mese gyógyít, példát mutat, és kortalan bölcsességet olt a szívünkbe.

  Miként lehetséges, hogy az évezredekkel ezelőtt keletkezett mesék máig aktuális, és mindenkinek személyre szabott üzeneteket hordoznak?

  Hogyan fejthetjük meg ezeket az üzeneteket? És mi történik akkor, ha mi magunk írunk mesét?

  Mi a mesék titka, és miért érdemes ezt a titkot megfejteni?

  Ha szeretnénk felelősséget vállalni életünkért és feltárni elakadásaink mélyebb okait, napjainkban is bátran visszanyúlhatunk a mesék ősi varázserejéhez.

 • Akció!

  Kérdezz másként, élj másként!

  Original price was: 2,700 Ft.Current price is: 2,295 Ft.
  Marilee Adams:

  Kérdezz másként, élj másként!

  Olvass bele a könyvbe! Tudd meg, hogyan formálhatják át életed a helyes kérdések! A Kérdezz másként, élj másként! első kiadását kézről kézre adták az olvasók – igazi sikerkönyv lett belőle. Számtalan ember tapasztalta meg személyesen, mennyire más lehet az élete, ha megtanul helyesen kérdezni (vagyis olyan kérdéseket feltenni, amelyek nem gátolnak, hanem előre visznek minket). Ez a felismerés vezeti el az olvasót a változáshoz, amely nemcsak a munkát, de a magánéletet is érinti. Az egy szuszra végigolvasható könyv eme jelentősen átdolgozott második kiadását a szerző még több gondolatébresztő, hasznos tanáccsal, új fejezetekkel, valamint három új, hatékonyan alkalmazható módszerrel bővítette ki. Marilee Adams szórakoztató, tanulságos, lépésről lépésre vezető útikalauza megmutatja, hogyan érhetsz el nagy horderejű változásokat mind szakmai, mind magánéletedben – egyszerű kérdések segítségével. A könyv nemzetközi bestseller lett, 150.000 példányban kelt el világszerte, 18 nyelvre lefordították. Ide klikkelve letölthető a Választások térképe
Go to Top