A Törj ki a társfüggőségből! című sikerkönyv szerzőjétől, dr. Barry K. Weinholdtól

Vedd le a maszkod!

ÚT AZ ÖNAZONOS ÉLETHEZ

Olvass bele a könyvbe!

Már kisgyermekkorunktól kezdve próbálunk megfelelni másoknak, hogy szeretetet kapjunk, később pedig azért is, hogy boldoguljunk az életben. Így azonban elveszítjük a kapcsolatot valódi önmagunkkal, és egy olyan ént kezdünk működtetni, amelyet dr. Barry K. Weinhold hamis énnek nevez. Ahogy a legtöbb ember, valószínűleg te is a hamis énedet működtetve élsz. A Valódi Éned pedig valahol benned rejtőzik, és türelmesen vár arra, hogy felébredj és felfedezd. Ez a könyv a hamis én általi élet veszélyeit vizsgálja, ugyanakkor megmutatja az utat az önazonos élet felé.

A gyermekkori traumák valószínűleg megakadályozták, hogy hároméves korodra végére érj a „pszichológiai születésednek” és kifejlődjön a Valódi Éned. Ha ez nem történt meg, akkor ezt a fontos mérföldkövet felnőttként kell elérned, amennyiben nem akarod egész hátralévő életedet a hamis énedből élve eltölteni. A szerző becslése szerint a felnőttek kevesebb mint 5%-a teljesítette ezt a mérföldkövet hároméves korában. Ha úgy ítéled meg, hogy a maradék 95%-hoz tartozol, ez a könyv megmutatja, hogyan veheted le a maszkodat, és hogyan erősítheted meg Valódi Énedet.

A hamis én két, egymástól nagyon különböző módon jelenik meg: egy hervadt, depressziós hamis én és egy felfuvalkodott, vagy nárcisztikus hamis én formájában. Vannak olyan emberek is, akik mindkét állapot tüneteit hordozzák.

A veszélyek, amelyekkel a hamis énedből élve szembesülsz, mindkét esetben magukba foglalják

• az áldozati viselkedést
• a depressziót
• a szorongást
• a függőségeket
• a nárcisztikus viselkedést
• a mérgező szégyent
• a kivetítéseket és
• a rossz döntéseket, amelyek valószínűleg abból fakadnak, hogy megpróbálsz másoknak megfelelni ahelyett, hogy hű lennél önmagadhoz.

Készen állsz arra, hogy ezen változtass? Ha komolyan gondolod, hogy hitelesebb életet akarsz élni, a szerző a legjobb eszközöket adja a kezedbe, hogy azonosíthasd és megszüntethesd a hamis énedből fakadó veszélyeket, és kibontakoztathasd Valódi Énedet.

 

Oldalszám: 264
Formátum: 140×215 mm
Kötészet: puhafedeles
Kiadás: első kiadás