Lépj elő!

Original price was: 2,700 Ft.Current price is: 2,295 Ft.

Olvass bele a könyvbe!

„Előlépni annyit tesz, mint felismerni egy szükségletet, és úgy dönteni,
hogy TE vagy a megfelelő ember, akinek az adott ügyben cselekednie kell!”

Dr. John Izzo könyve olyan embereket mutat be, akik a sarkukra álltak és a kezükbe vették az irányítást. Mindegy, hogy a családi életükben, szűkebb környezetükben, a munkahelyükön, vagy globális jelentőségű ügyekben indítottak el gyökeres változásokat, egy dologban hasonlítanak: nem másokra vártak, hanem azzal foglalkoztak, hogy ők mivel járulhatnak hozzá egy probléma megoldásához. Reménytelen helyzetben lévő cégeket virágoztattak fel, szembe szálltak a maffiával, felléptek az iskolai zaklatások ellen, orvosi segítséget juttattak természeti katasztrófák helyszínére, elérték a bálnavadászat betiltását, vagy csupán egy apró, jó szándékú tettet hajtottak végre, ami továbbgyűrűzve megmentette valakinek az életét.

Történeteik megmutatják, hogy minden ember számít, és mindenki hozzájárulhat ahhoz, hogy a világunk egy jobb hellyé váljon. Nem az ügy vélt vagy valós jelentősége a fontos. Az önbizalom és a tetterő minden alkalommal növekszik bennünk, amikor előlépünk a passzivitásból és megtesszük azt, amit megtehetünk.

„Íme egy könyv minden menedzsernek, vezetőnek, szülőnek és társnak – vagy bárki másnak –, aki nagyobb kihívásokra vágyik, aki fejlődni és változni szeretne, és nyomot szeretne hagyni maga után ezen a földön. A kötetet Izzo barátságos,
megnyerő stílusa és lebilincselő történetei igazán könnyű olvasmánnyá teszik.” Beverly Kaye, a Career Systems International alapítója és vezérigazgatója

Ha úgy érzed, változásokra lenne szükség akár a magánéletedben, akár a munkahelyeden vagy a lakókörnyezetedben, ha tenni szeretnél valamit magadért, másokért és a világért, de nem tudod, hol kezdd és hogyan, olvasd el John Izzo könyvét!

Cikkszám: 978-963-89924-1-3 Kategóriák: , ,

Cím

Go to Top