Öt titok, amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz

Original price was: 2,700 Ft.Current price is: 2,295 Ft.

Dr. John Izzo:

Öt titok, amit fel kell ismerj, mielőtt meghalsz

Olvass bele a könyvbe!

„Az elmúlt évben több száz olyan idős személyt kerestem fel, akik megtalálták a boldogságot és a bölcsességet az életben. Abban bíztam, hogy megismerhetem az élettörténetüket és az élet titkait is – a titkokat, amiket még halálunk előtt fel kell ismernünk.”

John Izzo 15 000 embert kért meg, hogy írják meg neki, kik a „bölcs öregek” az életükben. Ismernek-e olyan személyt, aki hosszú, boldog életet élt, és értelmet talált az életben? Az így kapott csaknem ezer személyes listát előzetes interjúk alapján 235 főre szűkítette, akikkel interjút készített. E könyvben szívmelengető és szellemes stílusban osztja meg az olvasóval a boldog és céltudatos élet öt titkát, amelyeket a beszélgetésekből leszűrt.

A városi borbélytól a holokauszttúlélőig, indiánfőnöktől a vállalati ügyvezetőig, egyetemi tanártól a kórházi ápolóig férfiak, nők, írók, papok, háziasszonyok, muszlimok, hinduk, buddhisták, keresztények és ateisták – ezek az emberek összességében több mint 18 ezer év élettapasztalattal rendelkeznek.

Történeteik megnevettetnek, megérintenek és könnyekre fakasztanak. Bölcsességük arra inspirál, hogy felismerjük, mi az, ami valóban fontos, és kezünkbe vegyük a sorsunkat. Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünk mélyén szunnyadó bölcsességet, és megtanuljuk alkalmazni a mindennapi életben.

A 20 nyelven megjelent világsikerű bestseller először olvasható magyarul!

Cikkszám: 978-963-89405-9-9 Kategória:

Cím

Go to Top