Családi titkok

Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.

Elfogyott

Amiről nem tudsz, igenis fájhat – de válhat a gyógyulás és önelfogadás forrásává is!

Vágysz a teljesebb életre és szeretnéd sokkal boldogabbá tenni a családi kapcsolataidat? A Családi titkok segítséget nyújt számodra, hogy teljesen új módon értsd meg a családod – és önmagadat is.

John Bradshaw bestsellere átalakítja korábbi elképzeléseinket arról, hogy a családunk hogyan formál minket. Ráébredhetünk mindazokra a látható és láthatatlan családi mintákra, amelyek befolyásolnak minket. Megtanulhatjuk megkülönböztetni az egészséges titkokat azoktól, amelyek korlátoznak a szabadságunkban és a kiteljesedésben – még akkor is, ha nem is tudunk a létezésükről.

Családi titkok lépésről lépésre vezet bennünket végig a múlt és a jelen titkainak feltárásának útján, emellett tanácsokat nyújt a feltárt igazságok kezeléséhez, valamint a családunkkal való biztonságos és őszinte kapcsolattartás módjaihoz.

Ez a belső munka fájdalmas lehet, ugyanakkor mindig tanulságos, tele olyan „aha”-élményekkel, amelyek által „minden a helyére kerül”. Képessé válhatunk arra, hogy nyíltabb, őszintébb és szeretetteljesebb kapcsolatot építsünk mindazokkal, akik a legfontosabbak számunkra.

A szerző rámutat: ha az ember valamilyen sötét titkot rejteget, az meg fog jelenni az utódainál. Vagy a külső életükben élik ki, vagy a lelki életükben jelenik meg mint különböző függőségek, hajlamok, zavarok, depresszió stb. Akár a szexuális perverziónak, gyilkosságoknak, drogfüggőségnek, alkoholizmusnak, vagy a gyerekek kitagadásának is lehet a felmenőknél megtalálható oka. Nem könnyű olvasmány, de John Bradshaw útmutatása elvezethet minket önmagunk újfajta értékeléséhez és elfogadásához.

Szakembereknek és az önismeret iránt érdeklődőknek egyaránt ajánljuk!

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, amikor ez a termék újra elérhető lesz?

Cikkszám: 978-615-5835-12-4 Kategória:

Cím

Go to Top