Olvass bele a könyvbe!

  • Lehet, hogy a munkahelyi és a globális konfliktusoknak ugyanaz a gyökere?
  • Lehet, hogy módszeresen félreértjük ezt az okot?
  • Lehet, hogy ennek eredményeképpen éppen azokat a problémákat állandósítjuk, amelyeket megoldani igyekszünk?
E nemzetközi bestseller reményt csepegtet a lelkünkbe, és megbékélésre hív. Megindító módon mutatja meg nekünk a viszályok legbelső eredetét, és elvezet minket a szívünk legmélyén lakozó békéhez. Megtanulhatjuk, hogyan kezeljük az olyan konfliktusokat, amelyek felemésztik az életünket, megtudhatjuk, hogyan kerüljünk emberi kapcsolatba a legtöbb keserűséget okozó ellenfeleinkkel, és hogyan alakíthatjuk át a személyes, szakmai, vagy akár a globális konfliktusokat még akkor is, amikor háború dúl körülöttünk.

Ezt a könyvet ajánljuk magánembereknek éppúgy, mint cégvezetőknek vagy konfliktuskezelő szakembereknek – mindazoknak, akik gyógyírt keresnek az életükben, illetve a környezetükben fellépő ellentétekre.

A könyv lélegzetelállító módon eleveníti fel a keresztes háborúk történetét, és elvezet minket a Közel-Kelet háború sújtotta területeire éppúgy, mint hétköznapi emberek otthonaiba, megmutatva a konfliktus különböző arcait, és feltárva a közös gyökeret, amelynek felismerése megteremtheti a külső béke legfontosabb előfeltételét: a békét a saját szívünkben.

„Egy könyv, amely megváltoztathatná az emberiséget.” Marion Blumenthal Lazan holokauszt-túlélő és bestselleríró

„A legerőteljesebb eszköz, amit valaha találtam ahhoz, hogy valódi, tartós békét teremthessünk a családokban, szervezetekben, közösségekben és nemzetek között.” Pamela Richarde, a Nemzetközi Coach Szövetség korábbi elnöke

„Letehetetlen könyv. A béketeremtés csodálatos története.” Victor De Waal tiszteletes, a Canterbury székesegyház korábbi esperese
Cikkszám: 978-615-80434-2-7 Kategóriák: , ,