A mese gyógyít

Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.

A mese gyógyít

Ismerd meg a Sajátmese-módszert és lendülj át nehézségeiden

Lelkünk mélyén mindannyian tudjuk és érezzük, hogy a mesék mélységes titkokat rejtenek: segítenek eligazodni a belső folyamataink, gondolataink, érzelmeink útvesztőiben, és megmutatják, hogyan kerüljünk harmóniába önmagunkkal és a világgal.

A mese gyógyít, példát mutat, és kortalan bölcsességet olt a szívünkbe.

Miként lehetséges, hogy az évezredekkel ezelőtt keletkezett mesék máig aktuális, és mindenkinek személyre szabott üzeneteket hordoznak?

Hogyan fejthetjük meg ezeket az üzeneteket? És mi történik akkor, ha mi magunk írunk mesét?

Mi a mesék titka, és miért érdemes ezt a titkot megfejteni?

Ha szeretnénk felelősséget vállalni életünkért és feltárni elakadásaink mélyebb okait, napjainkban is bátran visszanyúlhatunk a mesék ősi varázserejéhez.

Cikkszám: 978-615-5835-32-2 Kategóriák: , ,

Szedlmayer Bea már több éve sikerrel alkalmazza tanfolyamain a dr. Paola Santagostino olasz pszichoterapeutától tanult, majd férjével továbbfejlesztett Sajátmese-módszert, ám szükségét érezte, hogy a nagyobb nyilvánosság is megismerhesse ezt az eredményes és nagy hatású módszert.

E könyvében arra vállalkozik, hogy érthetővé tegye a mesékbe rejtett életbölcsességeket, és gyakorlati útmutatót adjon, hogyan írhatunk magunk is gyógyító sajátmesét. Konkrét példákon keresztül megérthetjük a mesék hatásmechanizmusát, s hogy miként alkalmazhatjuk hétköznapi életünkben a fő tanítást: soha ne adjuk fel a reményt, hiszen minden lehetséges!

Cím

Go to Top