Dan Millman – A szellem törvényei

2,900 Ft

Elfogyott

Dan Millman ezúttal a hegyek közé, az erdei vadonba hívja olvasóit, hogy tartsanak vele egy inspiráló utazásra, amelyet egy titokzatos Bölcs társaságában tesz meg. Próbákon, tapasztalatokon és szórakoztató történeteken keresztül vezeti a Bölcs a főhőst a 12 princípium, a Szellem törvényei megismeréséhez, amelyek az emberi lét alapját képezik: az egyensúly, a döntés, a folyamat, a jelenlét, az irgalom, a hit, az elvárás, az önazonosság, a cselekvés, a körforgás, az önátadás és az egység törvényéhez.

A könyv megmutatja nekünk, hogyan tudnak ezek a kulcsok – amelyek minden vallás, kultúra és erkölcsi norma alapjait képezik – mélyebb megértéshez és a világhoz való helyes kapcsolódáshoz vezetni. Arra is fény derül, hogy ezek az alapelvek miként tudják átalakítani kapcsolatainkat, karrierünket, a pénzügyi helyzetünket vagy az egészségünket.
 

 

„Az alkímia, amiről én beszélek, életed alacsonyabb rendű elemeit – a félelmeket, a zavarodottságot, a nyugtalanságot és a nehézségeket, amivel szembesülsz – képes a derű és öröm, a szabadság és a tisztaság aranyává változtatni.”

 

„A jó szándékot nem lehet megenni – kezdte. – Ennek az ételnek az elkészítéséhez kigyomláltam a földet, felástam és elvetettem a magokat, mielőtt arathattam a termést. Ebben a világban az élethez többre van szükség álmoknál és jó szándéknál; cselekedni kell.”

 
„Fiatal tanulóként Indiában értékes leckét tanultam. Abban az időben egy kiváltságos család sarja voltam, időm java részét olvasással töltöttem. Egy napon utazás közben, amikor egy hajós egy folyón vitt keresztül, előadtam neki, hogyan halmoztam fel tudásomat. A hajós figyelmesen hallgatott; aztán egy idő múlva megkérdezte, tudok-e úszni. – Nem – válaszoltam –, nem tudok. – Akkor sajnos attól tartok, a sok tudásod most kárba vész – mondta a hajós. – Ez a csónak süllyed.

Mindketten nevettünk, mikor a csattanóhoz ért.

– És, mi történt? – kérdeztem tőle.

– Ó, hát belefulladtam – válaszolta. – Ezt a leckét sosem fogom elfelejteni.”

 

„– Rabbi – kérdeztem –, hol vannak a bútorai?

– És a tieid? – kérdezte.

– Az enyémek? De hát én csak átutazóban vagyok.

– Akárcsak én – válaszolta.”

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, amikor ez a termék újra elérhető lesz?

Cikkszám: 978-615-5835-04-9 Kategóriák: ,

Cím

Go to Top