Dan Millman – Kreatív iránytű

Original price was: 3,900 Ft.Current price is: 3,315 Ft.

• Régóta foglalkoztat az írás, vagy már a kész kéziratod kiadatását tervezed?
• Elakadtál az alkotói folyamatban, vagy most vágnál bele az alkotásba és szükséged van útmutatásra?

Ezt a könyvet neked találták ki!

„Az igazán nagyszerű írói kalauzok mint egy inspirációs robbanóelegy, folyamatosan írásra késztetnek, mert »töltetük« újra és újra »berobban«. És ez a könyv pontosan ilyen. Bumm! Folytasd azt a félbehagyott mondatot!” Steven Taylor Goldsberry, a The Writer’s Book of Wisdom írója

Ez a mű Dan Millman bestsellerszerző és lánya, Sierra Prasada különleges együttműködéséből született. A szerzőpáros célja az volt, hogy iránymutatást adjanak a kreativitás útján járóknak, illetve segítséget nyújtsanak az íróvá váláshoz.

Akár új célokat keresel, vagy az ezek eléréséhez szükséges fegyelmet akarod elsajátítani, akár az önbizalomhiány és a tehetetlenség ellen szeretnéd felvértezni magad, esetleg gyakorlati tanácsokra vágysz arra vonatkozóan, hogyan értékeld a visszajelzéseket és miként teremts kapcsolatot az olvasókkal – ebben a kötetben garantáltan megtalálod a kulcsokat!

Ez a mű új nézőpontból világítja meg az írás és a történetmesélés folyamatát, ráadásul az ismertetett öt­lépéses módszer bármely más kreatív alkotói tevékenység során is alkalmazható. A szerzők emellett személyes történeteikbe is beavatják az olvasót arról, hogyan sikerült felülkerekedniük alkotói válságaikon, valamint más írók, művészek és újítók bölcs tanácsait is megosztják az érdeklődőkkel. A Kreatív iránytű segítségével átírhatod a történeteket, amelyeket papírra vetsz éppúgy, mint amelyeket napról napra te magad élsz át.

Egy olvasó írta nekünk a könyvről:

„Egy könyvemmel már több, mint két éve csak araszolgatva haladtam. Időnként teljesen kikészített. Októberben megvettem ezt a könyvet, mivel azt írja a hátlapján, ha elakadtál az írással, neked szól. Kb. két hete kezdtem el olvasni, nem haladok gyorsan a könyvvel, mert úgy belendült az írásom, hogy csak kapkodom a fejem. Kb. 5 nap alatt összeállt a könyvem második fele és befejeztem a vázlatolást, már a kidolgozásnál tartok. Szóval ez a könyv valóban arról szól, amiről beszél. Nagyon hálás vagyok. Máris kölcsönkérte egy barátnőm, aki még nem mert elindulni az írói pályán. Írtam Önöknek levelet is egy másik témában. Köszönettel és hálával!”

Cikkszám: 9786155835087 Kategóriák: ,
Go to Top