Dan Millman – A békés harcos bölcsessége (2. kiadás)

2,900 Ft

Olvass bele a könyvbe!

Dan Millman nagy sikerű regényei, A békés harcos útja és a Szókratész utazásai immár harminc éve a legnépszerűbb spirituális könyvek közé tartoznak. Az ez idő alatt készült, Magyarországon is bemutatott mozifilmben Nick Nolte alakította Dan öreg mesterét, Szókratészt. Kérdések ezrei özönlöttek a nézőktől és olvasóktól a szerzőhöz, és évtizedekig vártak arra, hogy megválaszolja őket.

Millman most összefoglalja a könyveiből sugárzó életbölcsességet, és leleplezi a nagy sikerű regények létrejöttének titkait. Úgy tárja elénk a békés harcosnak utat mutató szellemi tanításokat, hogy a regények legrejtélyesebb részleteivel kapcsolatban éppúgy válaszokat kapunk, mint saját életünk kérdéseire. A békés harcos bölcsessége utazásra hív minden kalandvágyó lelket, aki önmagának és életének mélyebb megértését kutatja.

Cikkszám: 978-615-80434-9-6 Kategóriák: ,

Hogyan éljünk békés szívvel és harcos szellemmel? A békés harcos útja és a Szókratész utazásai szerzője összefoglalja a könyveiből sugárzó életbölcsességet. Millman utat mutat a tanításaival most ismerkedő keresőknek éppúgy, mint leghűségesebb olvasóinak. A céltudatos személyiség és a sors kihívásainak harcában naponta új fejezet kezdődik. Csak egy békés szív képes a világban kiteljesedni, és megvalósítani egy magasabb rendű életet.

Go to Top