• Akció!

  Szeretni a takarítást!?

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.
  Linda Thomas:

  Szeretni a takarítást?!

  Többségünk nem igazán szeret takarítani vagy rendet tenni… De mi lenne, ha ezek a szükségszerű tevékenységeink új minőséget kapnának, ami aztán áldásos hatással lenne ránk, a családunkra, az otthonunkra, sőt akár még a munkahelyi környezetünkre is? Hogyan lehet szellemiséggel és szeretettel áthatni a leghétköznapibb tevékenységeinket? Linda Thomas takarítási szakember, egy ökológiai takarítócég alapítója, sokrétű, több évtizedes tapasztalatait és egyszerűen követhető tanácsait osztja meg velünk e könyvben. Olvasása során szinte észrevétlenül tanuljuk meg, hogyan forduljunk érdeklődéssel és szeretettel a közvetlen környezetünkhöz és a helyekhez, amelyekkel kapcsolatba kerülünk, hogyan teremtsünk otthont egy házból vagy lakásból, és hogyan végezzük szeretettel a feladatainkat. A gyakorlati bölcsesség igazi tárháza ez a könyv, amely leginkább az írónő személyes élményein keresztül érkezik hozzánk. Nem száraz metódust ad át tehát, hanem valódi, élő tudást, ami mindenki számára segít hatékonyabbá, rendszeretőbbé, tetterősebbé és – nem utolsósorban – lelkesebbé és örömtelibbé válni.
  Bővebben a könyvről
 • Akció!

  A mese gyógyít

  Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 4,165 Ft.

  A mese gyógyít

  Ismerd meg a Sajátmese-módszert és lendülj át nehézségeiden

  Lelkünk mélyén mindannyian tudjuk és érezzük, hogy a mesék mélységes titkokat rejtenek: segítenek eligazodni a belső folyamataink, gondolataink, érzelmeink útvesztőiben, és megmutatják, hogyan kerüljünk harmóniába önmagunkkal és a világgal.

  A mese gyógyít, példát mutat, és kortalan bölcsességet olt a szívünkbe.

  Miként lehetséges, hogy az évezredekkel ezelőtt keletkezett mesék máig aktuális, és mindenkinek személyre szabott üzeneteket hordoznak?

  Hogyan fejthetjük meg ezeket az üzeneteket? És mi történik akkor, ha mi magunk írunk mesét?

  Mi a mesék titka, és miért érdemes ezt a titkot megfejteni?

  Ha szeretnénk felelősséget vállalni életünkért és feltárni elakadásaink mélyebb okait, napjainkban is bátran visszanyúlhatunk a mesék ősi varázserejéhez.

Go to Top