• Akció!

  „A kis herceg” könyvjelző (1 db)

  Original price was: 450 Ft.Current price is: 350 Ft.
  Kis herceges könyvjelzőinket a regény eredeti illusztrációival és legismertebb idézeteivel díszítettük. Karton, színes, 148×40 mm
 • A képeslap mérete: 12x17 cm A Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra című könyvünkben megjelent „Serkenj fel, lantos” dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea. Szeretettel ajánljuk figyelmébe gyapjúképekkel illusztrált további kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • A képeslap mérete: 12x17 cm A Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra című könyvben megjelent „Sárgára sült a kalász” dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea. Szeretettel ajánljuk figyelmébe gyapjúképekkel illusztrált további kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • A képeslap mérete: 12x17 cm A Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra című könyvben megjelent „Manó dala” dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea. Szeretettel ajánljuk figyelmébe gyapjúképekkel illusztrált további kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • A képeslap mérete: 12x17 cm A Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra című könyvben megjelent „Este van már, késő este” dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea. Szeretettel ajánljuk figyelmébe gyapjúképekkel illusztrált további kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • A képeslap mérete: 12x17 cm A Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra című könyvben megjelent „A pilisi tiszta búza” dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea. Szeretettel ajánljuk figyelmébe gyapjúképekkel illusztrált további kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „A hattyú” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „Hová mész te, kis nyulacska” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Dalol a tavasz – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „Bújj, bújj, zöld ág” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Zenél a tél – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „Csillagok és napok felett” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Zenél a tél – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „A szeleknek fényes szárnyán” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!  
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Zenél a tél – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „A kis Jézus aranyalma” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!
 • Képeslap, méret 12x17 cm A „Zenél a tél – Dalok minden évszakra” című könyvben megjelent „Háromkirályok napján” című dalhoz tartozó gyapjúkép-illusztrációt készítette: Zombori-Horváth Andrea Szeretettel ajánljuk figyelmébe a többi gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat is: https://casparus.hu/gyapjukonyvek/ Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a képeslapokon a gyapjúból készült alkotások fotója látható, tehát a termékek nem gyapjú-, hanem papíralapúak!  
Go to Top