Kedves látogatónk! Szeretettel ajánljuk figyelmébe nemrégiben megjelent, gyapjúképekkel illusztrált kiadványainkat, a Gyapjúmeséket és a Dalok minden évszakra-sorozatot:

Gyapjúmesék

Ez a két különleges mesekönyv gyönyörű és megkapó hangulatú gyapjúképek segítségével tárja elénk Az aranytulipán és a Kígyós Jancsi című népmese varázslatos világát. A kontúrok nélküli, aprólékos munkával készült képek ösztönzik a gyermeket, hogy belső világából egészítse ki, képzelje tovább a mese által adott gondolatokat és érzéseket, amelyek gazdagítják a fantáziáját, ápolják a világ jóságába vetett hitét, s megalapozzák lelkében a szép, az esztétikum iránti vágyat, valamint a művészi érzéket.
Ez a két mesekönyv a Gyapjúmesék sorozat első két kötete, amelynek minden része egy-egy magyar népmesét elevenít meg. A mai, rohamosan gyorsuló világban a régi hagyományokat, értékeket hordozó népmesék a gyermeklélek számára nemcsak szórakozást nyújtanak, hanem biztonságot is, amelyben szabadon szárnyalhat a képzelete, megtartva őt az egyetemes emberi értékek mellett.

Dalok minden évszakra

A szerző előszava:

A könyvet a saját gyermekem ihlette. Azzal a szándékkal alkottam a gyapjúképeket, írtam és válogattam a dalokat, hogy megmutassam neki a természet és az ünnepek szépségét. Pedagógusként hiszek abban, hogy ha a gyermekek a szüleik által kísérve meg tudják élni az évszakok csodáit, amelyeknek kiemelt pontjai az ünnepek, akkor felnőve magabiztosabban állnak majd a világban. Kívánom, hogy az éneklés szép szokássá váljon a mindennapokban! Adjanak bátorítást mindehhez Kodály Zoltán szavai: „A zene mindenkié!”
Zombori-Horváth Andrea
zongoraművész és zongoratanár

Varázslatos képek. Valószínűleg manók, tündérek és angyalkák fognak előlibbenni a könyv lapjai közül, valahányszor kinyitjuk. Minden szülőnek jól jön, ha kéznél van egy ilyen átfogó gyermekdalgyűjtemény (a hivatásos zenész szülőnek is :-) ), de ez a könyv ennél sokkal több: a művészet iránti érzékenységre nevel mindannyiunkat. És még több; a világ zajából hazaérkezőt pillanatok alatt hozza olyan lélekállapotba, melyben érdemes, lehet, kell – kicsiknek és nagyoknak – egymástól tanulni az élet igazi dolgait.

Kesselyák Gergely, Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor zsűritagja

Ha mind a 4 évszakkönyvet megvásárolod, ajándék díszdobozt adunk hozzá!

Meghosszabbítottuk akciónkat: minden gyapjúkönyvünk továbbra is 15% kedvezménnyel vásárolható meg: 

Youtube videógaléria a dalokhoz:

Muzsikál az ősz

Zenél a tél

Dalol a tavasz

Énekel a nyár