Rupert Sheldrake – Tudomány és spiritualitás

3,500 Ft

Elfogyott

Több gyakorlatot átvettem a könyvben leírtak közül, és ennek eredményeképpen sokkal több szeretetet, örömöt, együttérzést, hálát és nyugalmat élek át. Hálásak lehetünk Rupertnek, amiért fáradhatatlan munkája révén elhozta nekünk mind a tudomány, mind a spiri­tua­litás mélyebb megértését” – Deepak Chopra

A spirituális gyakorlatokat jelenleg soha nem tapasztalt alapossággal vizsgálja a tudomány, és számos kutatás kimutatta, hogy a vallási és spirituális gyakorlatok boldogabbá és egészségesebbé teszik az embereket. Úttörő könyvében dr. Rupert Sheldrake – aki a biokémia dok­to­ra, filozófus és történettudós is egyben – megmutatja, hogyan támasztja alá a tudomány azt a hét szellemi gyakorlatot, melyekre sok vallás is épít, és amelyek részei az emberiség közös örökségének:

  • a meditációt,
  • a hálát,
  • a természettel való kapcsolatot,
  • a növényekhez kapcsolódást,
  • a szertartásokat,
  • az éneklést és a zenét, valamint
  • a zarándoklatot szent helyekre.
Ez a mű összefoglalja a legfrissebb tudományos vizsgálatokat azzal kapcsolatban, hogy mi történik, ha spirituális gyakorlatokat végzünk, és olyan utakat javasol, amelyeken mi magunk is felfedezhetjük e területeket. A vallásos emberek számára az író bemutatja szertartásaik és hagyományaik valódi eredetét és fejlődéstörténetét, hogy aztán ezek új megvilágításba helyezve életre keljenek és megerősödjenek a lélekben. Azok számára, akik nem vallásosak, megmutatja, hogy a spirituális alapgyakorlatok világnézettől függetlenül mindenki számára elérhetők, alkalmazhatók és gyümölcsözők.

Könyvünk azoknak szól, akik úgy érzik, a modern világiasság felé vezető hosszú úton valami nagyon fontosat is magunk mögött hagytunk – ám ha megnyitjuk magunkat a spirituális dimenziónak, megtalálhatjuk az erőt a kiteljesedett élethez.

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, amikor ez a termék újra elérhető lesz?

Cikkszám: 9786155835063 Kategória:

Cím

Go to Top