SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Vásárlóink az alábbi szállítási feltételek közül választhatnak:

1. Kiszállítás

A rendelt kiadványokat a rendelés beérkezése után 3–5 munkanapon belül szállítjuk ki. A termék átvételkori fizetésére is van mód (utánvét). Csomagjaink összeállítását és termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

Szállítás költsége Magyarországon:

Házhoz szállítás előre fizetéssel (bankkártya /Barion/): 1690 Ft
Csomagpontra szállítás előre fizetéssel: 990 Ft
Az utánvét mindkét esetben +490 Ft.

2. Személyes átvétel Solymáron

Az Ön által megadott telefonszámon/e-mail-címen felkeressük, és egyeztetünk egy Önnek is megfelelő időpontot. A személyes átvétel szállítási költséggel nem jár, azonban a megrendelt termék átvételére csak a megbeszélt időpontban van lehetőség.

3. Külföldre szállítás

Külföldre történő szállítás költségei felől kérjük, személyesen érdeklődjön a Kapcsolat oldalon.

4. Garancia – Mi a teendő, ha sérült a csomag?

Ha a csomagon átvételkor sérülés látszódik, ne vegye át a csomagot és azonnal kérvényezze a Kárjegyzőkönyv felvételét. A futár készséggel kitölti az adatokat, így azonnal megkezdődik az eset kivizsgálása. Ha az azonnali kárjegyzőkönyv elkészítésére nincs lehetőség, vagy elsőre nem látszik külsérelmi nyom a csomagoláson, úgy önnek három nap áll rendelkezésre, hogy a káreseményt jelezze a Casparus Kiadó felé az info(kukac)casparus.hu e-mail-címen. Kérjük, őrizze meg a csomagolást és a csomag teljes tartalmát, és kárbejelentő levelében a következőket írja meg illetve küldje el: pontosan melyik csomagról (csomagszám vagy megrendelésszám) és termékről van szó, és azon belül hány darab termék sérült.

Szükségünk lesz továbbá néhány fotóra is a káresetről: a csomag külső csomagolásáról (ha van külsérelmi nyom), a csomag belső csomagolásáról (melyen jól látszódnak a csomagolóanyagok, pl. buborékfólia, térkitöltő párna) és természetesen a sérült termékről/termékekről. Megfelelő képek hiányában a káresetet szállító partnerünk sajnos nem tudja igazolni. A fentieknek megfelelő bejelentő e-mail megérkezése után mi térítésmentesen elküldjük Önnek újra a terméket.

Termékeinkhez sok örömet és jó olvasást kívánunk!

Casparus Kiadó