SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Vásárlóink az alábbi szállítási feltételek közül választhatnak:

1. Kiszállítás

A rendelt kiadványokat a rendelés beérkezése után 1-2 munkanapon belül szállítjuk ki. A termék átvételkori fizetésére is van mód (utánvét). Csomagjaink összeállítását és termékeink kiszállítását a Webshippy Fulfillments Kiszervezett Webáruház Logisztikai Szolgáltató végzi.

Szállítás költsége Magyarország, Szlovákia és Románia területén:

– Előre fizetés (banki átutalás, bankkártyás vagy Paypal fizetés) esetén: 890 Ft

– Utánvéttel (átvételkor fizetve): 990 Ft

– Foxpost csomagpontra: 690 Ft

 

2. Személyes átvétel Solymáron

Az Ön által megadott telefonszámon/email-címen felkeressük, és egyeztetünk egy Önnek is megfelelő időpontot. A személyes átvétel szállítási költséggel nem jár.

 

3. Külföldi szállítás

Magyarország, Szlovákia és Románia kivételével a többi országba való szállítás költségei felől kérjük személyesen érdeklődjön a Kapcsolatok oldalon.

 

4. Garancia – Mi a teendő ha sérült a csomag?

Ha a csomag átvételekor látszódik, hogy a csomagon sérülés történt, ne vegye át a csomagot és azonnal kérvényezze a Kárjegyzőkönyv felvételét. A futár készséggel kitölti az adatokat, így azonnal megkezdődik az eset kivizsgálása. Ha az azonnali kárjegyzőkönyv elkészítésére nincs lehetőség, vagy elsőre nem látszik külsérelmi nyom a csomagoláson, úgy önnek három nap áll rendelkezésre, hogy a káreseményt jelezze a Casparus kiadó felé az info(kukac)casparus.hu email-címen. Kérjük őrizze meg a csomagolást és a csomag teljes tartalmát és kárbejelentő levelében a következőket írja meg illetve küldje el: kérjük mindenképpen írja meg, hogy pontosan melyik csomagról (csomagszám vagy megrendelésszám) és termékről van szó, és azon belül hány darab termék sérült.

Továbbá szükségünk lesz néhány fotóra is a káresetről: a csomag külső csomagolásáról (ha van külsérelmi nyom), a csomag belső csomagolásáról (melyen jól látszódnak a csomagolóanyagok: pl. buborék fólia, térkitöltő párna) és természetesen a sérült termékről/termékekről. Megfelelő képek hiányában a káresetet szállító partnerünk sajnos nem tudja igazolni. A fentieknek megfelelő bejelentő e-mail megérkezése után mi térítésmentesen elküldjük Önnek újra a sérült terméket.

Termékeinkhez sok örömet és jó olvasást kívánunk!

Casparus Kiadó